Domuksen tuotteet esillä Porin Asuntomessuilla

05.07.2018

Porin asuntomessut 6.7.-5.8.2018

Kesän asuntomessuilla on hyvä hetki tutustua Domus Yhtiöiden ikkuna- ja ovituotteisiin viidessä upeassa kohteessa, sekä yhdessä Domus keittiökohteessa!

Talo 10: Pori Energia Valovoima, Leikkaajankatu 6
Pori Energian Valovoima on nimensä mukaisesti valovoimainen koti keskellä kaupunkikylää. Talossa on luovia yksityisyyttä lisääviä ratkaisuja, kuten oleskelutilat jotka avautuvat ja jatkuvat isojen Domlux-ikkunoiden kautta suojaisaan atriumpihaan. Korkea tila tuo vaihtelua isoon sisäkattopintaan,ja korkeat ikkunat olohuoneessa tuovat sisälle valon voimaa. Luonnon valon lisäksi on kekseliäillä sisustusratkaisuilla tuotu taloon myös sähköistä valoa niin talon sisä- kuin ulkopuolellekin. Ekologiset arvot näyttäytyvät mm. materiaalivalinnoissa sekä lämmitysratkaisuksi
valitussa kaukolämmössä.
porienergia.fi/Asuntomessukohde
Instagram: @valovoima2018

Talo 20: Casakivi, Terottajankatu 6
Casakivi on suunniteltu kaksilapsiselle perheelle. Suunnittelun lähtökohtana oli perheen toive yksitasoisesta kodista, jossa on paljon avaraa tilaa ja jonka ratkaisut mahdollistavat helpon ja mukavan asumisen. Talon korkeimmassa tilassa, yhtenäisessä keittiö- ja olohuoneessa,luonnonvalo pääsee sisään talon molemmin puolin kulkevien suurten Domlux-ikkunapintojen kautta luoden tilasta valoisan ja avaran. Olohuoneen Domlux-liukulasiseinä avautuu suojaisaan pergolaan, joka jatkaa tilaa kauniisti ulos.
Instagram: @casakivi

Talo 21: Jokilammi, Terottajankatu 8
Talon näyttävä kaksivärinen julkisivu tuo luo kauniisti valon ja varjon efektit. Arkkitehtuurissa on haettu funktionaalista tyylisuuntaa ja pelkistettyä linjaa. Pohjaratkaisu on toteutettu niin, että makuutilat ovat alhaalla ja yhteiset oleskelutilat yläkerrassa. Näin kauniista jokimaisemasta pääsee nauttimaan jokaisesta katselusuunnasta, Domlux-ikkunoista. Sisustuksen värimaailmassa yhdistyy mustan, valkoisen ja harmaan sävyt, jotka luovat harmonisen, aikaa kestävän ja tyylikkään kokonaisuuden.

Talo 24: As Oy Porin Villa Sun, Terottajankatu 1
Valoisa paritalokohde, jonka selkeä ulkomuoto tulee kätkemään sisälleen monipuolista asumista. Suuret Domlux-lasipinnat tuovat valoa ja avaruutta sisätiloihin sekä lisäävät tilantuntua. Avoimet yhteiset tilat sekä isot terassit saavat talon tuntumaan neliöitään suuremmalta.
Instagram: @villa_ _ sun

Talo 31: RTV pintamateriaalitalo, Lammi Kivitalo, Paritalo, Hitsaajankatu 2
RTV-talo on pintamateriaalien erikoistalo, jossa RTV-Yhtymä Oy, esittelee kauniita ja trendikkäitä tuoteuutuuksiaan. Kohteen lasipinnat on toteuttanut Domlux.

Talo 33: Dekotalo, Villa Vaski, Hitsaajankatu 6, Domus Keittiöt ja kodin kalusteet
Dekotalo Villa Vaski on suunniteltu rakentajaperheen omien piirustusten pohjalta yhdessä Dekotalon kanssa. Suunnittelun keskiössä oli perheen eri elämäntilanteiden ja harrastusten huomioiminen, neliöiden tehokas käyttö ja talon sijoittaminen tontille siten, että perhe voi nauttia jokimaisemasta ja pihasta. KOdin mustavalkoinen keittiö on toteutettu Domuksen tuottein, samoin kuin kodinhoitohuoneen, wc:n ja kylpyhuoneen kaappiryhmät.
Blogi: villavaski.blogspot.fi
Instagram: @villavaski

Messualueella on lisäksi vuoden 2019 Kouvolan Asuntomessujen esittelykontti. Ramotecin rakentamassa kontissa on esillä Domlux lasitukset ja Domus kalusteet.

Kaikille Domus Yhtiöiden tuotteille on myönnetty Avainlippu. Ikkunat ja ovet valmistetaan omalla tehtaallamme Loimaalla, ja keittiöt ja kodin kalusteet tehtaallamme Kouvolan Korialla.

Kohteisiimme voit tutustua myös messuluettelostamme:
thumbnail of Porin_Asuntomessut_Domlux-Domus-kohteet

Artikkelikuva: Talo Villavaski

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.