Domus avaa Helsingin ensimmäisen virtuaaliteknologiaa hyödyntävän keittiömyymälän 13.4.

28.03.2018

Domus avaa alan ensimmäisenä toimijana virtuaalikeittiömyymälät PK-seudulle

Pitkällä, 70 vuoden kokemuksella, osaamisella ja jatkuvalla kehittämisellä Domus Yhtiöt on varmistanut paikkansa Suomen johtavien kalusteliiketoimijoiden keskuudessa. Brändin tunnettavuus on kärkikolmikossa, ja arvostus laatumielikuvassa markkinoiden kakkonen.

Markkinatilanne on muuttumassa voimakkaan teknologisen ja digitaalisten menetelmien ja ratkaisujen kehittyessä. Domus Yhtiöt onkin kehittänyt markkinoille uuden tuotteiden, ja niiden myynnin ainutlaatuisen yhdistelmän, Domus Digikeittiö ja- kalusteet -konseptin. Tässä konseptissa tuotetaan täysin uusi moderni edelläkävijän virtuaaliasiakaskokemus – ja elämys.

Tämän asiakaselämyksen tuottaminen tapahtuu virtuaaliteknologian avulla. Virtuaalikeittiön avulla jokainen pääsee paremmin hahmottamaan valitsemansa värit ja materiaalit keittiökokonaisuudessa, kokeilemaan etäisyyksiä, ja havainnoimaan ergonomisuutta, esim. uunin sijoittelun vaikutuksesta ergonomiaan. Kokemus on täysin uudentyyppinen, kun voit fyysisesti kävellen liikkua juuri sinulle suunnitellussa, omassa keittiössäsi.

Domus toimii edelläkävijänä koko Euroopan tasolla ja mahdollistaa uuden konseptin myötä myös uusia työpaikkoja kotimaahan, ja mahdollisuuden yrittäjyyteen. Domus tavoittelee konseptilla myös kasvua vientimarkkinoilla.

Helsingin uuden aikakauden myymälä avataan perjantaina 13.4.

Avaamme pääkaupunkiseudulla perinteisestä kalustepuolen toiminnasta täysin poikkeavan tavan hankkia keittiö-, kylpyhuone-, säilytys- tai muita kodin kalusteita. Asiakas näkee uuden keittiönsä oikeassa koossa, ja valituilla uusilla materiaaleilla ja ominaisuuksilla. ”Kokemus on täysin uudentyyppinen, kun voit fyysisesti kävellen liikkua juuri sinulle suunnitellussa, omassa keittiössäsi”, kertoo virtuaalipisteen keittiömyyjä, Miska Kahelin.

Ensimmäinen virtuaalipiste avattiin Kouvolaan 18.1. ja Seinäjoelle 9.2. Helsingin myymälämme avataan 13.4. ja lisäksi virtuaalisuutta hyödyntävät 13.4. alkaen myös Tammiston, Espoon ja Lahden myymälämme!
– Olemme todella innoissamme virtuaalikeittiöiden tuomista mahdollisuuksista sekä yrityksellemme että kuluttajille. Voimme tarjota asiakkaillemme uusia innovaatioita, jotka nopeuttavat ja helpottavat oman keittiön suunnittelua uudella tavalla. Tämä on nykypäivää, eikä enää kaukaista tulevaisuutta, toteaa Domus Keittiöiden liiketoiminnan kehitysjohtaja Piia Savolainen.

Yleisöavajaiset Domus Helsinki
pe 13.4. klo 10-17
la 14.4. klo 10-14
Median ennakkotilaisuus
to 12.4. klo 10-12
Ilmoittautumiset 10.4. mennessä: markkinointi@domus.fi

DOMUS HELSINKI
Erottajankatu 19, 00100 Helsinki

Lue lisää: https://www.domus.fi/keittiot/virtuaalikeittio/

Domus kehittää toimintaa yhdessä Revulonin kanssa
Revulon on vuonna 2016 perustettu kansainväliseen kasvuun tähtäävä lahtelainen startup-yritys, joka kehittää virtuaalielämyksiä yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Revulon toimii Domuksen kumppanina rakentamassa tulevaisuuden virtuaalikeittiöitä.
Domus hyödyntää virtuaalikeittiömaailmansa HTC Vive:n tekniikkaa. Ohjelmaa pyörittää raskas pelitietokone ja 3D-malleista on tehty virtuaalimaailma / käyttöliittymä pelimoottorin päälle, samoin kuin tietokonepelejä tehdessä. Laitteet mukautuvat käyttäjän liikkeisiin ja näin voidaan luoda todentuntuisia kokemuksia. Läsnäolon kokemusta on vaikea selittää sanoin, mutta aivot reagoivat VR-kokemukseen kuin tilanne olisi aito.

Lisätietoja:
Domus Yhtiöt Oy
Liiketoiminnan kehittäminen, johtaja
Piia Savolainen, piia.savolainen@domus.fi, puh. 0400-258039

Revulon
Viestintä
Sane Keskiaho, sane.keskiaho@revulon.fi, puh. 044-0711722
HTC VIVE: http://www.vive.com/eu/

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.