Kotimaista osaamista
lähes 70 vuoden ajan

Juuret suomalaisessa puusepäntaidossa

Domus Kalusteet on osa Domus Yhtiöt Oy:tä. Domus Yhtiöiden juuret ovat perinteisessä suomalaisessa puusepäntaidossa, joka on lähes 70 vuoden aikana jalostunut yli 250 henkeä työllistäväksi yhteisöksi.

Suomalainen perheyritys

Luomme työpaikkoja yli 20 paikkakunnalle ja työllistämme useita suomalaisia alihankkijoita, jälleenmyyjiä sekä muita yhteistyökumppaneita. Toimintamme on keskitetty Suomeen ja maksamme yhteisöveromme tänne. Noudatamme toiminnassamme vastuullista ajattelua muun muassa kehittämällä kierrätettäviä ja pitkäikäisiä tuotteita.

Vuosikymmenten tuoma kokemus, innovatiivisuutemme ja intohimomme auttavat meitä ymmärtämään loppukäyttäjän tarpeita ja suunnittelemaan ratkaisut aina yhdessä asiakkaan kanssa tämän yksilöllisiin tarpeisiin. Me ymmärrämme suomalaista arkea.

Domus Yhtiöt Oy on Perheyritysten liiton jäsen. Tuotteillemme on myönnetty suomalaisesta työstä, turvallisuudesta ja vastuullisuudesta viestivä Avainlippu.

Töihin Domukselle

Työllistämme yli 250 henkilöä erilaisissa tuotannon, hallinnon, myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia.

Yhteystiedot

Kalusteyksikkö Domus Yhtiöt Oy
Raidetie 2 A | PL 29, 45611 Koria
Puh. 0207 100 200

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.

Teemme yhteistyötä
tunnettujen valmistajien kanssa