Töihin Domukselle

Työllistämme yli 250 henkilöä erilaisissa tuotannon, hallinnon, myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme.

Avoimet työpaikat

Keittiö- ja kodinkalustemyyjä

Etsimme nyt Lahden myymäläämme keittiö- ja kodinkalustemyyjää!

Domus Yhtiöt Oy on pitkällä 70 vuoden kokemuksella, osaamisella ja jatkuvalla kehittämisellä varmistanut paikkansa Suomen johtavien kalusteliiketoimijoiden keskuudessa. Brändin tunnettavuus ja laatumielikuvan arvostus on markkinoilla korkea. Nykyisen myymäläverkostomme myynnin ja suunnittelun ammattilaiset toteuttavat mittatilaustyönä keittiö-, kylpyhuone- ja tilaratkaisujen remontit ja uudisrakennuskohteet.

Etsimme nyt Lahden myymäläämme
KEITTIÖ- JA KODINKALUSTEMYYJÄÄ
vastaamaan lisääntyneeseen kysyntään

Työtäsi Domuksella ohjaa asiakaselämys- ja kokemus. Domus on voimakkaasti kehittymässä ja olemmekin tuoneet markkinoille uuden asiakaselämyksen – virtuaaliseen keittiön, joka myös ohjaa modernia keittiösuunnittelua asiakkaan kanssa. Työ on itsenäistä, aktiivista ja ratkaisukeskeistä myyntityötä, jossa räätälöit kuluttaja-asiakkaalle sopivia keittiö- ja kodinkalustekokonaisuuksia Domuksen laajasta tuotevalikoimasta. Hoidat asiakkaan kokonaisvaltaisesti projektin loppuun saakka, asiakashankinnasta jälkimarkkinointiin, varmistaen tyytyväisen asiakkaan. Myyntityön lisäksi tehtävääsi kuuluu mittaus- ja suunnittelutyöt myös asiakkaan luona.

Tarjoamme Sinulle:
• Itsenäisen työtehtävän kuluttajamyynnin parissa upeissa uusissa puitteissa
• Vahvan brändin ja korkealaatuiset tuotteet myytäväksesi.
• Uuden innovatiivisen virtuaalisen myyntikonseptin
• Ammattitaitoisen, työhönsä sitoutuneen tiimin tuen.
• Kannustavan yhdistelmäpalkkauksen, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omaan ansaintatasoon.
• Mahdollisuutta joustavasti suunnitella työaikojasi

Odotamme Sinulta:
• Kokemusta tuloksekkaasta myyntityöstä
• Joustavaa asennetta ja ymmärrystä asiakaskokemuksesta.
• Itsenäistä ja aktiivista otetta työntekoon.
• Oman auton käyttömahdollisuutta.

Eduksi katsotaan kokemus erilaisista piirto- ja suunnitteluohjelmista sekä rakennusalan perustuntemus. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis keittiöalan osaaja, vaan sinut valmennetaan alan ammattilaiseksi. Tarjoamme henkilökohtaisen ja perusteellisen perehdytys – ja monimuotoisen alkukoulutuksen etukäteen laaditun suunnitelman mukaisesti. Alkukoulutuksessa koulutamme mm. tuotteisiin, konseptiin ja tietojärjestelmiin sekä kodin kalustesuunnitteluun. Koulutus räätälöidään oman aiemman taustan ja kokemuksen pohjalta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Työsuhteen laatu: Vakituinen
Työpaikan sijainti: Lahti, Linjakatu 4
Työpaikkojen määrä: 1

Hae tehtävään lähettämällä ansioluettelosi, vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi 21.9.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@domus.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja:
Aluemyyntipäällikkö Heidi Kolkka, puh. 040 3045 456
11.9. klo 15.00-16.00
12.9. klo 10.00-12.00

Avoimet työpaikat

Kalusteasentaja-yrittäjä

Etsimme nyt yrittäjiä keittiö- ja huoneistoremonttien tekoon ja asennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Aikaisempi kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on rautainen asenne työntekoa kohtaan sekä hyvä tekemisen meininki! Hakijalla tulee olla oman auton käyttömahdollisuus.

Työtehtävät

Kalusteasentaja asentaa keittiökalusteita ja kaapistoja, sekä toteuttaa sovittuja tavanomaisia keittiöremontteja kohteissamme. Tehtäviin voi kuulua myös kalusteiden sijainnin muuttamista tai niiden asennusten korjausta.

Työn vaatimukset

Työ on itsenäistä ja vaatii ongelmanratkaisutaitoja. Siisteys, huolellisuus ja sovitussa aikataulussa pitäytyminen ovat ehdottomasti vaadittavia ominaisuuksia.

Toimintaamme ohjaa asiakaskokemus, joten olet myös loistava asiakaspalvelija, ja osaat huomioida kohteissa olevat asukkaat. Asiakkaamme silmissä edustat yhtiötämme, joten vaadimme palvelualttiutta, yhteistyökykyä, sekä kokemusta haastavista tilanteista.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakemukset osoitteeseen sami.saarikoski@domus.fi

Lisätietoja:
Asennuspäällikkö Sami Saarikoski, puh: 0403045440

Töihin Domukselle

Avoin hakemus

Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä sinua kiinnostavia paikkoja vapaana, voit myös lähettää avoin hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@domus.fi. Lähettämällä avoimen hakemuksen annat luvan käsitellä hakemuksessa antamiasi tietoja mahdollisen rekrytoinnin aikana.

Ota ensiaskel unelmaasi

Varaa ilmainen suunnittelu- aika

Ota yhteyttä ja varaa täysin maksuton suunnitteluaika. Suunnitteluajan varaaminen ei sido sinua mihinkään.

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.

Pikayhteydenotto
domus-logo

Haluatko suunnitella kalusteratkaisusi asiantuntijamme kanssa?

Kirjoita posti- ja puhelinnumerosi, niin soitamme Sinulle mahdollisimman pian.


Piilota