Domus kalustaa Laurin talot

Laurin talot on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista rakennusprojekteista. Siinä The Rasmuksen keulahahmo, monitaituri Lauri Ylönen suunnittelee talot Elastiselle, Duudsonien Jarpille ja Aleksi Valavuorelle. Me Domuksella olemme valmistaneet kaikkien julkkiskotien kiintokalusteet – millilleen mittojen mukaan tietysti.

Tavoitteenamme on tehdä keittiöitä, jotka palvelevat oikean elämän tarpeita ja parantavat arjen sujuvuutta.

Laurin talo

Lauri Ylösen oma talo yhdistelee puu- ja betonirakentamista uudella ja ennakkoluulottomalla tavalla. Kaikki keittiö-, kylpyhuone- ja kalusteratkaisut ovat Domuksen tuotantoa. Tällä sivulla pääset tutustumaan Laurin oman kodin ratkaisuihin. 

Domus Matta
Laurin

Keittiö

Avarassa keittiössä on upea avokeittiöratkaisu saarekkeineen. Keittiö noudattaa äärimmäisen pelkistettyä linjaa. Koneet ja aamiaistarvikkeet ovat ovien takana silloin kun niitä ei käytetä. Laurin keittiön ovet ovat Liitu Matta -mallia Domuksen mallistosta.

Domus Matta
Lauri Ylösen baari
Laurin

Baari

Mitä olisi rokkistaran koti ilman omaa baaria? Laurin tummanpuhuva baari on juhlien näyttävä keskipiste. Domuksen kalustevalikoimasta saat halutessasi omaan kotiisikin esimerkiksi millilleen mittojesi mukaan suunnitellun ja valmistetun baaritiskin, sekä muut erikoisratkaisut.

Lauri Ylösen kodinhoitohuone
Laurin

Kodinhoitohuone

Laurin kodinhoitohuone on toteutettu pitkänä i-mallisena ratkaisuna yhdelle seinälle. Domus toteuttaa kaikki kalusteet millilleen mittojesi mukaan, joten saat optimaalisen hyödyn irti pienestäkin tilasta. Kodinhoitohuoneeseen löydät kalusteet kylpyhuonemallistostamme.

Lauri Ylösen kodinhoitohuone
Lauri Ylösen WC
Laurin

Saniteettitilat

Laurin talon saniteettitiloissa tummanpuhuva puupintaan yhdistetty pelkistetty linja saa jatkoa. WC-tiloissa on tärkeää, että jokainen millimetri hyödynnetään, eikä hukkatilaa synny. 

Lauri Ylösen vaatehuone
Laurin

Vaatehuone

Laurin vaatehuone on erittäin tilava ja ilmava walk-in-tyyppinen ratkaisu. Vaatehuoneessa on runsaasti säilytystilaa ja hyvä valaistus. Riittävä säilytystila on olennainen tekijä vaatehuoneen siisteydessä.

Lauri Ylösen vaatehuone
Lastenhuone
Laurin

Lastenhuone

Lastenhuoneen ytimenä toimii Domuksen käytännöllinen ja tilava kirjoituspöytä-vaatekaappi-yhdistelmä. Lyijy-sävyisistä rungosta ja ovista värikkäät yksityiskohdat tulevat näyttävästi esiin: sisustuselementtejä vaihtamalla huoneeseen saa helposti uuden teeman ja uutta henkeä vaikkapa sesongin mukaan.

Lauri Ylösen Pesuhuone
Laurin

Kylpyhuone

Kylpyhuone- ja saunatilat sijaitsevat master bedroomin yhteydessä. Näyttävä lasiseinä erottaa kylpytilat makuuhuoneesta. Kylpytilojen sisustus on linjassa kodin yleisilmeen kanssa.

Lauri Ylösen Pesuhuone
Domus Matta
Laurin

Työ- ja vierashuone

Yhdistetyssä työ- ja vierashuoneessa on erittäin paljon säilytystilaa. Mielenkiintoinen huomionkiinnittäjä huoneessa on näyttävä vierassänky, jonka rungossa on lisää säilytystilaa esimerkiksi vuodevaatteille. Runko ja ovet ovat Domuksen Lyijy-sävyä. 

Olohuone
Laurin

Olohuone

Olohuoneen sohvapöytä ja kukkalaatikko ovat Laurin omaa designia. Tiesitkö, että Domukselta saat halutessasi saman sisustuslinjan koko kotiisi? Voit tiedustella kalusteita kotisi jokaiseen huoneeseen meiltä.

Olohuone
Alvardag

Domus x Alvardag

Domuksen ajattelumaailma on linjassa Lauri Ylösen Alvardag-konseptin kanssa: yhteisiä arvojamme ovat paras mahdollinen asumiskokemus, kohtuuhintaiset, kauniit ja käytännölliset ratkaisut, kestävä kehitys ja ekologisuus. Domus tuottaa jokaiseen Laurin taloon tyylikkäät ja käytännölliset keittiöt, kylpyhuoneet ja kalusteratkaisut. Inspiroiduitko? Poimi ideat mukaasi ja sovi tapaaminen suunnittelijamme kanssa!

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.

Teemme yhteistyötä
tunnettujen valmistajien kanssa