Keittiöitä oikeaan elämään

Elämä muuttuu. Siksi mekin.

Domus on perinteikäs yritys, mutta se ei tarkoita sitä, ettemmekö voisi kehittyä ja uudistua. Pyrimme jatkuvasti ymmärtämään paremmin suomalaisen keittiöelämän vaatimuksia tarjotaksemme entistä toimivampia keittiöitä meille suomalaisille. Elämässä ei ole patenttiratkaisuja, ja siksi jokainen Domus-keittiö suunnitellaan yksilöllisesti käyttäjäänsä varten.

Domus MAX

Domus-keittiö kestää elämää

Domus MAX -laatikostojen kantavuus on jopa 60 kg. Myös tilavuutta on käytössäsi 30 % standardia enemmän. Tämä tarkoittaa sitä, että säilytät suurempiakin astioita ja kodinkoneita vaivattomasti.

Säilytysjärjestelmät

Tiedä paikkasi

Domus-keittiö suunnitellaan aina yhdessä käyttäjänsä kanssa. Pidämme huolen siitä, että keittiö vastaa arjen tarpeisiin, ja että säilytystilaa on riittävästi, nyt ja tulevaisuudessa.

Tasot

Puhtaus on puoli ruokaa

Tärkeä osa uuden keittiön toimivuutta on helppo puhtaanapito. Materiaaliltaan käyttötarkoituksiisi sopivat tasot ja nykyaikainen kierrätyslokerikko varmistavat, että uusi keittiösi pysyy siistinä ja hygieenisenä.

Juuret suomalaisessa puusepäntaidossa

Domus Kalusteet on osa Domus Yhtiöt Oy:tä. Domus Yhtiöiden juuret ovat perinteisessä suomalaisessa puusepäntaidossa, joka on lähes 70 vuoden aikana jalostunut yli 250 henkeä työllistäväksi yhteisöksi.

70 vuotta toimintaa

Luomme työpaikkoja yli 20 paikkakunnalle ja työllistämme useita suomalaisia alihankkijoita, jälleenmyyjiä sekä muita yhteistyökumppaneita. Toimintamme on keskitetty Suomeen ja maksamme yhteisöveromme tänne. Noudatamme toiminnassamme vastuullista ajattelua muun muassa kehittämällä kierrätettäviä ja pitkäikäisiä tuotteita.

Seitsemänkymmenen vuoden tuoma kokemus, innovatiivisuutemme ja intohimomme auttavat meitä ymmärtämään loppukäyttäjän tarpeita ja suunnittelemaan ratkaisut aina yhdessä asiakkaan kanssa tämän yksilöllisiin tarpeisiin. Me ymmärrämme suomalaista arkea.

Tuotteillemme on myönnetty suomalaisesta työstä, turvallisuudesta ja vastuullisuudesta viestivä Avainlippu.

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.

Teemme yhteistyötä
tunnettujen valmistajien kanssa