Mittatilaus-
kalusteet

Meillä on avainlippu

Domukselta saat keittiöiden ja kylpyhuonekalusteiden lisäksi ryhdikkäät ja käytännölliset säilytysjärjestelmät liukuovineen ja säilytyskalusteineen sekä millilleen mittojen mukaan rakennettuja muita kalusteita.

Kalusteet

Mittatilauspöydät

Voit tilata meiltä mittatilauspöydän haluamastasi materiaalista keittiöön, ruokahuoneeseen ja olohuoneeseen. Hanki esimerkiksi keittiöremontin yhteydessä keittiökalusteisiisi sointuva ruokapöytä millilleen haluamiesi mittojen mukaan.

Kalusteet

Kätevät säilytysratkaisut

Pidä kaikki hyvässä järjestyksessä toimivien säilytysratkaisujen avulla. Valikoimastamme löydät muun muassa liukuovikaapistot puu- ja alumiinirunkoisina. Voit hankkia niin yksittäisiä kaappeja kuin koko vaatehuoneen kattavat ratkaisut.

Kalusteet

Muut kalusteet

Meiltä saat kalusteet kodin eri tiloihin millilleen eikä melkein. Suunnittelemme sohva- ja ruokapöydät, tv-tasot sekä hyllyt, kaapit ja lipastot aina toiveidesi mukaan haluamastasi materiaalista.

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.