Järjestystä arkeen

Vaatteesi ja tavarasi pysyvät hyvässä järjestyksessä nerokkaiden säilytysratkaisujemme avulla. Valittavissa on kaappien runkoväri, -tyyppi ja moduulit, sekä haluamasi hyllyt, laatikot ja telineet. Säilytysratkaisumallistomme on uudistumassa kevään aikana, joten ajantaisisimman valikoiman löydät nyt myyjiltämme. Varaa suunnitteluaika lähimmästä myymälästämme ja hyödynnä maksutonta suunnittelupalveluamme.

Liukuovikaapistot

Hyvä järjestys on aina tyylikästä. Valikoimastamme löydät niin puu- kuin alumiinirunkoiset liukuovet ja säilytysjärjestelmät. Kokoluokat vaihtelevat yksittäisistä kaapeista aina walk-in-closet-tyyppisiin vaatehuoneisiin. Domus MAX -säilytysjärjestelmämme ansiosta saat jopa 30 % enemmän tilaa. Valitse haluamasi sävyt, peilit tai lasit ja tarpeisiisi sopivimmat kaapistorungot. 

Kaapistojen rungot

Rungot valmistetaan joko 16 tai 22 mm paksusta huonekalulevystä, jonka pyöristetyt reunat on nauhoitettu 1,8 mm paksulla abs-nauhalla. Erikoispaksu reunanauha suojaa rungon kulmia ja hyllyjen reunoja kolhiintumiselta. Runkoon voi tilata lisätarvikkeena halutun sävyisen 10 mm huonekalulevyn taustalevyksi.

Sopiva runkotyyppi

RK-runko

Soveltuu tiloihin, joissa kattorakenteeseen ei voida kiinnittää liukuovien kiskoa. RK-rungossa liuku kiinnitetään tilajärjestelmän runkorakenteen kattolevyyn.

RS-runko

Soveltuu tiloihin, joissa katto on suora ja siihen voidaan kiinnittää liukuovien kisko ilman erikoisratkaisuja.

RH-runko

Soveltuu tiloihin, joissa huoneen katto mahdollistaa liukuovien kiskon kiinnityksen ja tilan seinät rajoittavat liukuovien liikkuma-alueen.

Liukuovimallit

Kevyet ja kestävät liukuovet ovat käteviä sekä tilan että käytön kannalta. Niiden kehyksiksi voit valita huonekalulevyn tai hopeanvärisen alumiiniprofiilin. Alumiiniprofiiliovi AL2 soveltuu myös tilanjakajaoveksi, koska pyörästöt ovat piilossa profiilin sisällä. Liukuovien täytemateriaalit ovat rungon väristä huonekalulevyä, peiliä, lasia tai Decora-levyä. Liukuovien maksimimitat vaihtelevat ovityypeittäin. Yksittäisen oven koko voi olla enintään L 1800 x K 2800 mm.

Näin helpotamme unelmasi toteutumista

rahoitus

Rahoitus

Kätevät ja edulliset rahoitusratkaisumme helpottavat remontin maksamisessa. Tutustu!

Kylpyhuoneet_Asennus3

Asennuksella tai ilman

Säilytysjärjestelmärungot toimitetaan osina. Hyllyt, katot ja pohjalevyt liitetään rungon sivulevyihin pikakiinnitteisillä kasausheloilla. Domukselta saa halutessasi myös asennuspalvelun. Kysy lisää!

prosessi

Ohjeet
ja esitteet

Esitteet sekä hoito- ja asennusohjeet löydät täältä.

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.