Kerro keittiöelämätarinasi ja voita sohvapöytä

Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille.

Voittaja on arvottu

IMG_0232

Lensikö kääretortut seinään tai mascarponevaahdot verhoihin? Söikö koira joulukinkun joulusaunan aikaan vai isäntä yöllä salaa jääkaapista vieraille tarkoitetut katkaravut?  Räjähtikö kasvissosekeitto naamalle tai paistoiko lapsesi uunissa legokakun? Kerro hullunkurisin ruoanlaittoon liittyvä keittiöelämätarinasi, ja voita Laurin talosta tuttu sohvapöytä omaksesi!

Domus tekee keittiöitä oikeaan elämään. #keittiöelämää

IMG_0228

Osallistu kilpailuun

Kerro hullunkurisin keittiöelämätarinasi, ja voita itsellesi Lauri Ylösen talossa nähty sohvapöytä! Pöytiä on valmistettu kaksi kappaletta, joista toinen on Laurin talossa ja toinen voi olla kohta sinun.

Lähetä tarinasi alla olevalla lomakkeella tai jaa tarinasi Domus Keittiöiden Facebook-sivuilla täällä.

Sohvapöydän mitat: leveys 1600 mm, syvyys 900 mm, korkeus 260 mm.
Ulkopinta Tammi-laminaatti, sisäpinta mattamusta.

Lue kilpailun säännöt alempaa.

Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille.

Voittaja on arvottu

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä: Domus Yhtiöt Oy, Y-tunnus: 0134829-5, markkinointi@domus.fi

Kilpailuun osallistuminen: Kilpailuun voi osallistua lähettämällä oman keittiöelämätarinansa alla olevalla lomakkeella, tai vaihtoehtoisesti Domuksen Facebook-sivustolla samaisessa kilpailussa. Kilpailuun lasketaan mukaan Suomessa asuvat yksityishenkilöt, pois lukien kilpailun järjestäjän henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

Kilpailuaika: 22.9.-30.11.2017

Kilpailuaika ja voittajalle ilmoittaminen: Domuksen kilpailuraati valitsee nettisivujen, sekä Facebookin kautta lähetetyistä keittiöelämätarinoista parhaan tarinan 1.12.2017. Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää voittajatarinaa viestinnässään ja markkinoinnissaan. Parhaan tarinan kertoneelle Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Järjestäjän toimesta hänen antamaansa sähköpostiosoitteeseen tai puhelimitse, tai Faceookin yksityisviestillä. Järjestäjä sopii voittajan kanssa palkinnon toimitusjärjestelyistä.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi internet-sivustollaan ja Facebook-sivullaan. Ellei voittajaa tavoiteta viiden arkipäivän sisällä ilmoittamisesta, Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja.

Palkinto ja palkinnon toimittaminen: Palkintona on Domuksen sohvapöytä. Sohvapöytä toimitetaan Voittajalle Voittajan kanssa erikseen sovittuna aikana, kuitenkin 31.12. mennessä. Järjestäjä vastaa rahtikuluista. Myös nouto Domuksen Korian tehtaalta mahdollinen (noutaja vastaa mahdollisista kuluista).

Palkintoon liittyvät rajoitteet ja voittajan vastuu: Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi.

Järjestäjän vastuu: Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Kilpailun säännöt ja niiden noudattaminen: Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastainen kilpailuun osallistuminen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee kilpailun järjestäjä.

Ota ensiaskel unelmaasi

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Ota yhteyttä ja varaa täysin maksuton suunnitteluaika. Suunnitteluajan varaaminen ei sido sinua mihinkään.

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.

Näin helpotamme unelmasi toteutumista

rahoitus

Rahoitus

Kätevät ja edulliset rahoitusratkaisumme helpottavat remontin maksamisessa. Tutustu!

asennus

Asennus-
palvelu

Saat mielenrauhan antamalla ammattilaistemme hoitaa asennustyöt. Kysy lisää myyjiltämme!

prosessi

Helppo
remontti

Katso kuinka helposti remontti sujuu vaihe vaiheelta!

Pikayhteydenotto
domus-logo

Haluatko suunnitella kalusteratkaisusi asiantuntijamme kanssa?

Kirjoita posti- ja puhelinnumerosi, niin soitamme Sinulle mahdollisimman pian.


Piilota