Keittiöitä
oikeaan elämään

Kaikki Domus-keittiöt suunnitellaan vastaamaan oikean arkielämän tarpeita, jotta keittiön käyttö on sinulle mahdollisimman sujuvaa, vaivatonta ja turvallista. Suunnittelijamme osaavat suunnitella toiveidesi mukaisen, kotiisi optimaalisesti sopivan keittiön. Siksi jokainen keittiöhankinta käynnistetään suunnittelijatapaamisella.

Keittiö- mallistomme

Tutustu mallistoomme, valitse suosikkisi ja ota yhteyttä oman alueesi Domus-keittiösuunnittelijaan tai varaa suunnitteluaika täältä!

Aamu

Aamu on selkeälinjainen keittiö, jossa omaa tyyliäsi korostavat sisustuselementit pääsevät oikeuksiinsa. Kuten kaikkiin keittiömalleihimme, Aamuunkin voit valita juuri oman makusi mukaiset väripinnat.

Aika

Aika on Domuksen ajattoman tyylikäs, perinteisen kodikas keittiömalli. Maalaishenkistä ulkoasua täydentävät modernit ja käytännölliset säilytysratkaisut.

Line keittiömallisto

Line

Line on nimensä mukaisesti linjakas keittiömalli, joka istuu saumattomasti kodin muuhun sisustukseen. Tyylikäs teräksen väristä alumiinia oleva vedinlista tuo ryhtiä keittiöösi.

Matta

Matta on pelkistetyn tyylikäs, skandinaaviseen makuun sopiva keittiö. Hillitty Matta sopii kaikenlaisiin koteihin, joissa käytettävyys menee koristeellisuuden edelle.

Muoto by Domus

Muoto by Domus on vedikkeetön keittiöratkaisumme, johon saat lähes minkä tahansa Domuksen ovimallin ilman vetimiä. Vedikkeettömyyden mahdollistaa uusi kalustelistaratkaisumme.

Pinta - Vaalea Jalava

Pinta

Pinta on kestävä ja vahvan tyylikäs kuin suomalainen metsä. Vaalean jalavan puustruktuuri tuo elävyyttä keittiöösi, ja ovien laminaatti on helppohoitoinen ja kulutusta kestävä materiaali.

Sointu

Sointu yhdistää maalaisromanttisen ulkonäön ja nykyaikaisen keittiön toiminnallisuuden, ja se onkin yksi suosituimmista keittiömalleistamme. Väri- ja vedinvaihtoehdot takaavat, että saat kotiisi juuri omannäköisesi Soinnun.

Taika

Mikäli haluat valoa keittiöösi, Taika on valintasi. Sileät ja korkeakiiltoiset pinnat heijastavat luonnonvaloa kauniisti vuoden jokaisena päivänä. Kiiltävät pinnat on myös helppo pitää puhtaana, joten Taika on myös erittäin käytännöllinen vaihtoehto.

Teema

Teema on juuri sellainen keittiö kuin sinä haluat. Se sopii niin suureen kuin pieneen kotiinkin, tuoden avaruutta ja tilantuntua jokaiseen keittiöön. Teemasta teet omannäköisesi haluamillasi vetimillä ja tasoilla.

Uoma

Uoma tarjoaa keittiöösi skandinaavista tyyliä ilman mitään ylimääräistä. Vedinurallinen ovi- ja laatikkoratkaisu mahdollistaa yksinkertaisen tyylikkään muotokielen.

Vetro

Vetro on puhdaslinjainen, tyylikäs ja kestävä vaihtoehto. Kiiltävät pinnat eivät ole pelkästään näyttäviä, vaan vettä hylkivinä myös erittäin helppoja pitää puhtaina.

Arki by Domus

Tavoitteenamme on tehdä keittiöitä, jotka palvelevat oikean elämän tarpeita ja parantavat arjen sujuvuutta. Juuri harkitut yksityiskohdat erottavat toimivan keittiön toimimattomasta. Siksi Domuksen keittiöissä on lukuisia arjen haasteita helpottavia yksityiskohtia.

Domus MAX -järjestelmä

Domus MAX -laatikkojärjestelmä tuo jopa 30 prosenttia lisää säilytystilaa keittiöösi. Domus MAX tarjoaa maksimaalisen korkeuden, syvyyden ja tilavuuden, jolloin säilytystila ja samalla myös keittiötason pinta-ala kasvaa.

MAX-kokoiset seinäkaapit

Domus MAX -ratkaisu ei rajoitu vain alakaappeihin. Seinäkaapit ovat 35 cm syviä, jolloin suuretkin lautaset mahtuvat niihin. Myös mikroaaltouuni ja liesituuletin on helpompi sijoittaa syvempään seinäkaappiin.

Kantavat laatikot

Domuksen laatikostojen kantavuus on jopa 60 kg. Voit siis säilyttää keittiön laatikossa lähes mitä tahansa keittiössä tarvittavaa välineistöä, suuresta määrästä lautasia ja aterimia raskaisiin valurautapatoihin ja keittiössä käytettäviin koneisiin.

Fiksut lokerikot

Sekä standardimittaisiin että MAX-kokoisiin laatikostoihin on saatavilla runsaasti erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja lokerikkoja. Lokerikot ja maustetelineet tekevät tilankäytöstä tehokasta ja helpottavat keittiön pitämistä järjestyksessä.

Tilavat allaslaatikostot

Domuksen allaslaatikostojärjestelmä maksimoi altaan alla olevan tilan. Ylemmässä laatikossa voi säilyttää pesuaineita ja -tarvikkeita kätevästi ja turvallisesti, kun taas alempaan laatikkoon mahtuu jopa kuusi tilavaa lajitteluastiaa.

Lajittelun puolesta

Allaskaappeihimme saat helposti 6 suurikokoista lajitteluastiaa, tarvittaessa enemmänkin. Voit sijoittaa tilavat lajittelukaapit myös toisaalle, jos haluat lajitteluastioiden olevan korkeammalla. Lajitteluvaunun umpinaiset laidat ja lajitteluastioiden kehikko helpottavat puhtaanapitoa.

100 % avautuvat laatikot

Domus-keittiössä laatikot avautuvat koko mitaltaan, jolloin hukkatilaa ei synny. Laatikot ovat vaimennetut ja ne liukuvat kevyesti ja sulkeutuvat äänettömästi.

Näin helpotamme unelmasi toteutumista

rahoitus

Rahoitus

Kätevät ja edulliset rahoitusratkaisumme helpottavat remontin maksamisessa. Tutustu!

asennus

Asennus-
palvelu

Saat mielenrauhan antamalla ammattilaistemme hoitaa asennustyöt. Kysy lisää myyjiltämme!

prosessi

Helppo
remontti

Katso kuinka helposti remontti sujuu vaihe vaiheelta!

Käytännöllinen

Moni keittiö voi näyttää kuvastossa hyvältä, mutta keittiön todellinen arvo mitataan arkikäytössä. Meille on tärkeää, että saat hyvännäköisen keittiön, joka on viimeistä yksityiskohtaa myöten laadukas, kestävä, turvallinen ja käytännöllinen. Arkielämässä mikään ei ole niin turhauttavaa kuin toimimaton keittiö.

Kotimainen

Domus on lähtenyt liikkeelle yhden suomalaismiehen unelmasta ja kehittynyt yli 70 vuodessa suomalaisen kalustevalmistuksen suunnannäyttäjäksi. Kaikki keittiökalusteemme valmistetaan kotimaisin voimin tehtaallamme Kouvolan Korialla.

Vaivaton

Me Domuksella olemme sitä mieltä, että uuden keittiön hankkimisen ja oman keittiöunelman toteuttamisen tulee olla asiakkaallemme niin vaivatonta kuin mahdollista. Siksi olemme ajatelleet koko keittiöprojektin sinun lähtökohdistasi: suunnittelusta ostoon ja kaluston toimituksesta asentamiseen, tarvittaessa myös avaimet käteen -ratkaisuna.

Teemme yhteistyötä
tunnettujen valmistajien kanssa

Ota ensiaskel unelmaasi

Varaa ilmainen suunnittelu- aika

Ota yhteyttä ja varaa täysin maksuton suunnitteluaika. Suunnitteluajan varaaminen ei sido sinua mihinkään.

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.

Pikayhteydenotto
domus-logo

Haluatko suunnitella kalusteratkaisusi asiantuntijamme kanssa?

Kirjoita posti- ja puhelinnumerosi, niin soitamme Sinulle mahdollisimman pian.


Piilota