Tänään on
hyvä päivä
keittiöremontille!

Me Domuksella olemme sitä mieltä, että uuden keittiön hankkimisen ja oman keittiöunelman toteuttamisen tulee olla sinulle niin vaivatonta kuin mahdollista, alusta loppuun. Siksi olemme ajatelleet koko keittiöprojektin asiakkaidemme lähtökohdista: suunnittelusta ostoon ja kaluston toimituksesta asentamiseen, tarvittaessa myös avaimet käteen -ratkaisuna.

Avainlippu Sininen
Vaihe 1.

Tarpeiden kartoitus ja keittiösuunnitelman laadinta

Ammattitaitoiset suunnittelijamme tulevat tekemään keittiösuunnitelman kotiisi täysin ilmaiseksi. Suunnittelijamme kartoittaa tarpeesi ja budjettisi sekä luo millimetrin tarkan suunnitelman unelmakeittiöstäsi. Maksuton suunnitelma ei sido sinua mihinkään.

Vaihe 2.

Yksityiskohtien sopiminen

Sovimme kanssasi toimitusajankohdasta sekä tarvittaessa asennuspalvelusta ja rahoituksesta. Uusien mittatilattujen kalusteidesi valmistus tehtaallamme Korialla käynnistyy.

Näet esimerkkejä keittiöremontin rahoituksesta täältä

Vaihe 3.

Remonttiaikataulun laatiminen

Teemme kanssasi pitävän remonttiaikataulun ja hoidamme puolestasi remonttiin liittyvät lupa-asiat. Suoritamme halutessasi purkutyöt ja vanhan keittiön kierrätyksen.

Vaihe 4.

Kalusteiden ja koneiden toimitus

Kalusteet ja koneet pakataan huolellisesti tehtaallamme sisätiloissa säältä suojattuna. Kattavan vakuutuksen ansiosta toimitus lastaamisineen, kuljetuksineen ja purkuineen on sinulle täysin riskitön. Sovimme toimituspäivämäärän ja -kellonajan hyvissä ajoin etukäteen.

Vaihe 5.

Keittiön asennus & kotitalousvähennys

Sopimusasentajamme asentavat keittiösi takuutyönä, ja kauttamme saat myös putki- ja sähkötyöt. Asennuksen jälkeen viimeistelemme sisustustyöt ja suoritamme loppusiivouksen ja -tarkastuksen. Teemme asennuksesta erittelyn: olet oikeutettu asennustyöstä 50 % kotitalousvähennykseen suoraan verotuksessasi.

Kotitalousvähennyksen maksimivähennys vuodessa on 2400 €/henkilö, eli puolisoilta yhteensä jopa 4800 € (omavastuu 100 €).

Vaihe 6.

Takuu

Takuumme kattaa sekä kalusteet että kauttamme hoidetut asennustyöt. Kalusteiden ja asennustöiden takuuaika on kaksi vuotta.

Tämän lisäksi myönnämme kalusteisiin sisältyville mekanismeille 10 vuoden sekä laatikoille ja saranoille 30 vuoden toimintatakuun.

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.

Miksi valita Domus?

Käytännöllisyys

Ymmärrämme kotimaista keittiökäyttöä, ja tämä ymmärrys auttaa meitä valmistamaan suomalaisiin tarpeisiin vastaavia keittiöitä.

Kotimaisuus

Olemme suomalainen ja ylpeä siitä. Tietyt materiaalit tulevat ulkomailta, mutta pyrimme pitämään sekä työn että materiaalien kotimaisuusasteen mahdollisimman korkeana. Kalustetehtaamme sijaitsee Korialla, Kouvolan kupeessa.

Vaivattomuus

Suunnittelu-, osto- ja asennusprosessi on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi.

Laatu

Olemme ylpeitä käsityöjuuristamme, jotka velvoittavat hyvään työnjälkeen. Laatutasoa ylläpitävät työmme lisäksi korkeatasoiset materiaalit.

Prosessi

Vuosikymmenten mittaan olemme löytäneet mahdollisimman tehokkaan tavan toteuttaa keittiöremontti asiakkaidemme haluamassa laajuudessa, oli kyseessä avaimet käteen -ratkaisu tai kalustetoimitus.

Mittatilattavuus

Meillä mittatilattavuus tarkoittaa millilleen mittojesi mukaan tehtyä keittiötä, ei valmiita moduuleita. Halutessasi voit tilata meiltä myös koko kodin kalusteet keittiöösi sointuvassa sävyssä.

Rahoitus

Keittiö on yksi kodin sisätilojen suurimmista investoinneista. Fakta on, että harva ostaa keittiön suoraan käteisellä. Siksi tarjoamme sinulle luotettavat rahoituskumppanit ja joustavat rahoitusratkaisut.

Oheistuotteet

Saat meiltä keittiöösi huippuvalmistajien laadukkaat oheistuotteet ja kodinkoneet – usein sellaisena pakettiratkaisuna, jota et muualta saa.

Toimitus

Kalusteet ja koneet pakataan tehtaallamme huolellisesti. Sovimme toimituspäivämäärän ja -kellonajan kanssasi hyvissä ajoin etukäteen. Matkasi kohti unelmakeittiötä etenee sujuvasti ja suoraviivaisesti.

Asennus

Ammattitaitoiset asentajamme ovat aina Domus-sertifioituja sopimusasentajia. Lisäksi saat meiltä LVIS-asennukset.