Muoto by Domus

5187 €

Muoto by Domus-esimerkkikeittiö

Muoto by Domus on vedikkeetön keittiö, joka ilmentää omaa persoonallista tyyliäsi ilman turhuuksia. Muotoon voit valita oveksi lähes minkä tahansa sileän ovemme, lukuun ottamatta vedinlistallista Line-ja urallista Uoma-ovea. Muodon mahdollistaa Domuksen uusi kalustelistaratkaisu, jota on saatavilla valkoisena tai shampanjan värisenä. Erillisiä vetimiä ei siis tarvita, ja ovien pinta pysyy tasaisen kauniisti valoa heijastavana, tai vaikka suuren puupinnan oloisena.

Muodolle ominaista on alaosan suuret vaakalaatikostot, pystykaappien sijaan. Ykäkaapit voi jättää halutessaan kokonaan pois, ja näin yhdistää keittiö paremmin muihin tiloihin sopivaksi. Laatikoissa vedilista kulkee vaakasuuntaisesti, ja pystykaapeisssa, kuten integroiduissa jääkaapeissa ja korkeissa komeroissa, vedinlista on pystyssä.

Muoto By Domus Cut
Domus keittiöt ja kodin kalusteet

5187 €

Muoto by Domus-esimerkkikeittiö

Käytännöllinen

Domus-keittiöt on suunniteltu suomalaiseen keittiöelämään. Kiinnitämme yksityiskohdissa huomiota käytettävyyteen, kestävyyteen ja siisteyteen. Koska keittiömme ovat tehty käytettäviksi.

Design

Muoto by Domus mahdollistaa uusimpien trendien toteuttamisen oman makusi mukaan. Vedikkeetön keittiö on tyylipuhdas valinta, jossa myös keittiön muut sisustuselementit pääsevät oikeuksiinsa

 

Persoonallinen

Muoto on luotu toteuttamaan käyttäjänsä persoonallisuutta. Innovatiivisen listaratkaisun ansiosta saat nyt lähes minkä tahansa ovivaihtoehtomme vedikkeettömänä. Mikä on sinun suosikkisi?

INSPIROIDU

Rakenna Muoto by Domus -unelmakeittiösi

Elämäsi sävyissä

Muoto by Domus perustuu kalustelistaratkaisuun, jonka ansiosta erillisiä vetimiä ei tarvita. Muotolistaa on saatavana valkoisena sekä trendikkään shampanjan värisenä.

Koska tahdot enemmän

Tiedämme, että nautit tilasta. Domus MAX -säilytysjärjestelmämme tuo sitä lisää jopa 30 %. Sen saat jokaiseen keittiömalliimme.

Laatu on yksityiskohdissa

Suunnittelemme keittiösi loppuu asti. Jokainen Domus-keittiö valmistetaan Suomessa yli 60 vuoden puusepäntaidolla, pienimmästäkään yksityiskohdasta tinkimättä

Ota ensiaskel unelmaasi

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Ota yhteyttä ja varaa täysin maksuton suunnitteluaika. Suunnitteluajan varaaminen ei sido sinua mihinkään.

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.

Näin helpotamme unelmasi toteutumista

Domus Rahoitus

Rahoitus

Kätevät ja edulliset rahoitusratkaisumme helpottavat remontin maksamisessa. Tutustu!

prosessi

Helppo
remontti

Katso kuinka helposti remontti sujuu vaihe vaiheelta!

asennus

Asennus-
palvelu

Saat mielenrauhan antamalla ammattilaistemme hoitaa asennustyöt. Kysy lisää myyjiltämme!