Keittiö- ja kylpyhuoneovet

Tutustu täällä erilaisiin ovimateriaaleihimme ja värivaihtoehtoihin. Takaamme, että löydät mieleisesi: 19 vakiosävyn lisäksi esimerkiksi osaan MDF-ovistamme on saatavilla yli 2000 väriä Tikkurilan Symphony-mallistosta! Enemmän tietoja mallistoistamme löydät keittiömallisto-sivuiltamme.

Materiaalit

MDF-levy

MDF (Medium Density Fibreboard) on kuitulevyä, jonka hienokuituinen ja tiivis rakenne mahdollistaa mm. erilaisten jyrsintöjen tekemisen tuotteisiin. Pintakäsittely toteutetaan yleensä
maalaamalla.

Matta

Mattalakattu MDF-levy 1 mm abs-reunanauhalla. Matta-oven pinta heijastaa valoa kiiltävää ovea pehmeämmin, luoden esimerkiksi liidunvalkoisella värillään pehmeän ja kevyen, pumpulimaisen vaikutelman.

Materiaalit

Laminaatti

Laminaatti kestää hyvin kulutusta ja kuumuutta. Levyn pinta puristetaan kovalla paineella ja kuumuudella, jolloin pinnasta tulee myös hyvin kemikaaleja ja kosteutta kestävä. Laminaatti on helppohoitoinen ja kestävä valinta kodin kaikkiin tiloihin!

Pinta

Pinta-ovien laminaatti on helppohoitoinen, ja kulutusta, kosteutta ja kevyitä iskuja kestävä materiaali. Puustruktuurin ilme elää valon ja varjon mukaan muuttuen. Huomioitavaa, että joka ovilevyssä puusyykuviot eivät mene täsmälleen samassa kohtaa, vaan puusyyt ovat eläväiset, kuten aidossakin puussa.

Materiaalit

Huonekalulevy

Levyn pinta kiinnitetään lastulevyyn kuumapuristamalla, jolloin pinnoitteesta tulee kiinteä ja
kestävä. Tukeva ja hyvin kolhuja kestävä abs-reunanauha viimeistelee huonekalulevyn kestävyyden.

Huonekalulevy on edullinen ja helppohoitoinen materiaali!

Materiaalit

Muut materiaalit

Vetro-ovien tyylikäs ja ajaton kehys on eloksoitua alumiinia. Eloksoitu pinta on kovaa ja kestävää, ja se on helppo pitää puhtaana.

Ovien täytevaihtoehtona oleva Decora-levy on alumiinirakenteista 4 mm komposiittilevyä.

Vetro-ovet ovat materiaaliensa ansiosta vedenkestäviä, ja sopivat siten erinomaisesti myös kosteampiin tiloihin.

Muoto by Domus on vedikkeetön keittiö, joka ilmentää omaa persoonallista tyyliäsi ilman turhuuksia.

Kattava keittiö-
mallistomme

Domuksen mallistosta löydät varmasti oman makusi mukaisen keittiömallin, ja suunnittelijamme pitävät huolen siitä, että ulkonäön lisäksi keittiön käytettävyys arjessa on huippuluokkaa. Kaikki keittiömme valmistetaan kotimaisin voimin Kouvolan Korian kalustetehtaallamme. Meiltä saat keittiöösi myös tunnettujen valmistajien laadukkaat kodinkoneet kilpailukykyisin pakettihinnoin.

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.