Valkoinen vai värillinen runko?

Erikoiskestävä runko on Domus-kalusteiden vankka perusta – kaunis, pitkäikäinen ja uskomattoman muuntautumiskykyinen! Valittavissasi on useita runkovärejä perusvalkoisesta puunsävyihin, mustaan ja hopeaan.

Aina millilleen

Omien mittojen mukaan

Jos mielessäsi pyörii mittatilauskeittiö tai -kylpyhuone puusepältä, tutustu ihmeessä valikoimiimme. Vakiokokojen lisäksi valmistamme jatkuvasti kalusteita asiakkaiden toiveiden mukaan jopa millin tarkkuudella. 

Värivaihtoehdot

Runkojen, päätyjen ja sokkeleiden avulla keittiöön ja muihin kalusteisiin saa niin harmoniaa kuin villejä kontrastejakin. Toimitamme rungot valmiiksi koottuina, joten voit olla varma niiden tukevuudesta. Kylpyhuonekalusteiden valkoinen runko on kosteutta kestävää huonekalulevyä.

 

Rungon paksuus

Kaappien rungot valmistetaan 16 mm paksusta huonekalulevystä. Rungot toimitetaan koottuina liimatuin poratappiliitoksin, ovet irrallaan omissa pakkauksissaan. Rungot on nauhoitettu kestävällä ABS-reunanauhalla. Tausta on valkoista HDF-levyä ja kiinnityslistat ovat taustan takana.

Muoto by Domus on vedikkeetön keittiö, joka ilmentää omaa persoonallista tyyliäsi ilman turhuuksia.

Kattava keittiö-
mallistomme

Domuksen mallistosta löydät varmasti oman makusi mukaisen keittiömallin, ja suunnittelijamme pitävät huolen siitä, että ulkonäön lisäksi keittiön käytettävyys arjessa on huippuluokkaa. Kaikki keittiömme valmistetaan kotimaisin voimin Kouvolan Korian kalustetehtaallamme. Meiltä saat keittiöösi myös tunnettujen valmistajien laadukkaat kodinkoneet kilpailukykyisin pakettihinnoin.

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.