Keittiö- ja kylpyhuonetasot

Taso on hallitseva ja määrittelevä elementti niin keittiösi kuin kylpyhuoneesi tyylille ja toimivuudelle. Tasomateriaalia valitessa on ulkonäön lisäksi aiheellista pohtia millaista käyttöä tason tulee kestää: nostetaanko tasolle esimerkiksi keittiössä kuumia astioita suoraan uunista, käytetäänkö sitä leivontatasona tai altistuuko taso kasviksista ja astioista peräisin olevalle kosteudelle.

Materiaalit

Kivi, Laminaatti, Kvartsi, Dekton ja Massiivipuu

Tasomateriaalejamme ovat kivi, laminaatti, kvartsi, Dekton ja massiivipuu. Valitse käyttötarkoitukseesi sopivin vaihtoehto haluamasi värisenä mallistostamme. 

Laminaatti

Edullinen, helppohoitoinen ja hyvännäköinen vaihtoehto. Saatavana taivereunaisena tai reunalistoitettuna ABS-listalla (tason sävy, korostusväri tai alumiiniefekti). Paksuus väristä riippuen 29 tai 39 mm.

Ohut 20mm laminaattitaso

Paksuus 20 mm, lasernauhoitetulla abs-reunanauhalla, Mattamusta ja mattavalkea saatavilla myös vanerinauhoituksella.

Dekton

Dektonin valmistusaineet ovat lasi, posliini ja kvartsi. Materiaali on puristettu 25 miljoonan kilon paineella ja kuumennettu 1200 asteessa puristamisen jälkeen kestämään arjen kolhuja. Dekton soveltuu rakennusten julkisivuihin, lattioihin, sisäseinille, takkojen pinnoitteiksi, suurkeittiöihin. Paksuus 12 tai 20mm

Muoto by Domus on vedikkeetön keittiö, joka ilmentää omaa persoonallista tyyliäsi ilman turhuuksia.

Kattava keittiö-
mallistomme

Domuksen mallistosta löydät varmasti oman makusi mukaisen keittiömallin, ja suunnittelijamme pitävät huolen siitä, että ulkonäön lisäksi keittiön käytettävyys arjessa on huippuluokkaa. Kaikki keittiömme valmistetaan kotimaisin voimin Kouvolan Korian kalustetehtaallamme. Meiltä saat keittiöösi myös tunnettujen valmistajien laadukkaat kodinkoneet kilpailukykyisin pakettihinnoin.

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.