Toimivaan arkeen

Tavoitteenamme on tehdä keittiöitä, jotka palvelevat oikean elämän tarpeita ja parantavat arjen sujuvuutta. Toimivan keittiön erottavat toimimattomasta harkitut yksityiskohdat. Siksi Domuksen keittiöissä on lukuisia arjen haasteita helpottavia yksityiskohtia

Aamiaiskaappi

Aamiaiskaappimme helpottaa arjen keittiöelämää, kätkemällä sisäänsä kaikki päivittäin useimmiten käytössä olevat astiat, pienet kodinkoneet ja vaikka aamiaistarpeet. 

Aamiaiskaapin voi myös valaista sisältä, täydentää lasihyllyillä tai erilaisilla lokerikoilla, tai käyttää taustaseinänä keittiön värimaailmasta muuten poikkeavaa iloista väripilkkua. Ovet liukuvat kaapiston sisälle, joten et tarvitse keittiöösi yhtään enempää tilaa aukeaville oville, etkä lyö päätäsi ylösnousevaan kaapin oveen. Aamiaiskaapin sisään piilotetut pistorasiat mahdollistavat kahvinkeittimen käytön suoraan kaapin sisällä.

Kaapissa olevat aamiaistarvikkeet ovat koko ajan esillä ja helposti saatavilla. Mekanismin avulla ovet avautuvat ja sulkeutuvat sulavasti kaapin rungon sisään. Keittiön tasot pysyvät siistinä ja yleisilme tyylikkäänä. Aamiaiskaappi tuo arkeen helppoutta ja hieman luksustakin!

Kulmakomero

Usein hankalasti hyödynnettävä nurkkatila saadaan tehokäyttöön kulmakomerolla, jossa on kaarevat hyllyt. Kaarevien hyllyjen ansiosta ulotut helposti myös kaapin perällä sijaitseviin tavaroihin

Tarvikekomero

Tarvikekomeron erikseen liukuvat sisälaatikot helpottavat tavaroiden ottamista. Erikorkuisissa laatikkoväleissä on sopivaa säilytystilaa niin muropaketeille, kuin pienemmillekkin tarvikkeille.

Apteekkikaappi

Korkea apteekkikaappi on varsinainen tilaihme, jonka voi asettaa aivan seinän viereenkin. Apteekkikaapin hyllyistä voi poimia tavaroita molemmin puolin, joten se toimii hyvin varsinkin kaapiston keskellä.

Arjen ratkaisuja

Valot

Keittiön valaistuksella voit parantaa keittiön käytettävyyttä. Näet työskennellä paremmin, tai näet paremmin laatikkojen sisällön yhdellä silmäyksellä laatikkovalaistuksen avulla. 

Kulmaratkaisut

Erilaisilla kulmakaappien ratkaisuilla saat perimmäisenkin nurkan hyötykäyttöön. Karuselliratkaisuilla saat painavatkin kattilat helposti käyttöösi, karusellia pyöräyttämällä. 

Liesitasolaatikosto

Lisätilaa suoraan induktiotason alle! Laatikostossa huomioitu induktiotason ilmankieromääräykset, eikä laatikko lämpene sisältä. 

Järjestystä arkeen - Keittiöelämän helppoutta

Toimiva järjestys keittiössä säästä aikaa ja hermoja, kun kaikelle on oma paikkansa. Pienissä keittiössä on saatava mahtumaan paljon tavaraa pieneen tilaan, mieluiten helposti vielä löydettäväksi ja käytettäväksi. Järjestystä arkeen tuokin erilaiset laatikoiden sisusteet ja laitavaihtoehdot, jotka hyödyntävät laatikon sisustan tehokkaasti ja auttavan arjen järjestyksen luomisessa. Esimerkiksi lasilaidat auttavat näkemään laatikoiden perimmäiseenkin nurkkaan ja päällekäin pinottujen tuotteiden alimmatkin herkut. Pohjamatot taas estävät maustepurkkeja tai kapustoja pyörimästä ympyrää pitkin laatikkoa.

Lokerikot

Laidat

Muut

Välitilalevyt

Välitilalevyt keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen yhdistävät kodin tyylin saumattomasti

Keittiön välitila voidaan toteuttaa usealla eri tavalla, mm. erilaisilla laminaattivälitilalevyillä, maalaamalla, kivijäljitelmällä tai vaikka metallia jäljittelevillä levyillä. Välitilojen värityksellä pystyy yhdistämään tai erottamaan esim. keittiön ja kodinhoitohuoneen väritystä. Kokovalkoisen keittiön tunnelma muuttuu paljon välitilan värivalinnalla, ja voi toimia keittiön kiintopisteenä, tai esim. olohuoneen värityksen jatkona. Välitilalevymme ovat helposti puhdistettavissa ja ne suojaavat seinää ruoanlaitoin roiskeilta. Välitilalevyt soveltuvat sekä täysin uusiin rakennuksiin että vanhojen rakennusten entisöintiin. Välitilalevyt on helppo asentaa nopeasti asennusliimalla.

Decora

Välitilalaminaatit

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.