Virtuaalikeittiö by Domus

 Virtuaalikeittiössä pääset testaamaan oikeassa koossa sinulle suunniteltua, tulevaa keittiötäsi. Kävele saarekkeen ympäri, kokeile yltääkö kädet tiskialtaalta tiskikoneelle ja onko korkeammalle nostettu uuni parempi vaihtoehto, kuin perinteinen alas sijoitettu.

domus-virtuaalikeittio-3

Oma keittiösuunnitelmasi todeksi

Keittiön uusiminen on haaveiden täyttymys, ja keittiösuunnitelmaa hiotaan useaan kertaan. Mielessä saattaa olla selvä kuva unelmien keittiöstä, tai sitten ajatuksia on moneen hyvinkin erityyliseen keittiöön, mutta päätöksenteko on vaikeaa pelkkien mallipalojen ja kuvien avulla. Virtuaalikeittiö mahdollistaa kävelyn realistisessa koossa olevassa virtuaalitodellisuudessa, johon on jo asennettu suunnitelmiesi mukainen keittiö, haluamillasi pintamateriaaleilla. 

Keittiösi mitataan suunnitteluvaiheessa, ja viedään ohjelmaamme, jossa oman tilanne mittoihin suunnitellaan uusi keittiönne. Kun suunnitelma on valmis, pääsette VR-lasit päässä sisälle tulevaan omaan keittiöönne, ja voitte kävellä tilassa aivan kuten oikeassa keittiössä. Tuleva keittiö on huomattavasti helpompi hahmottaa näin, kuin tietokoneen ruudulta, tai paperilta katsoen. Voit kiertää saarekkeen ympäri, mitata montako askelta jääkaapilta on uunille, tai astianpesukoneelta asiakaapille. Käyttöön jäävä tila on koettavissa ihan fyysisesti, ja koko perhe pääsee testaamaan uuden keittiön tuntua jo ennen ostopäätöstä.

Todentuntuinen elämys

Domus hyödyntää virtuaalikeittiömaailmansa HTC Vive:n tekniikkaa. HTC Vive -lasit eivät ole olleet kauaa markkinoilla, joten näin todentuntuinen elämys on monelle vielä uutta. Ohjelmaa pyörittää raskas pelitietokone ja 3D-malleista on tehty virtuaalimaailma / käyttöliittymä pelimoottorin päälle, samoin kuin tietokonepelejä tehdessä. Laitteet mukautuvat käyttäjän liikkeisiin ja näin voidaan luoda todentuntuisia kokemuksia. Läsnäolon kokemusta on vaikea selittää sanoin, mutta aivot reagoivat VR-kokemukseen kuin tilanne olisi aito. Domuksen virtuaalikeittiössä et vain katsele tilaa ulkopuolelta, vaan voit aidosti kävellä keittiön sisällä, kuten oikeassa keittiössä.

domus-virtuaalikeittio-6
domus-virtuaalikeittio-4

Missä?

Tällä hetkellä virtuaalikeittiötä on mahdollista käyttää Lahden, Kouvolan ja Seinäjoen myymälöissämme. Helsingin myymälän avaamme 13.4. ja samaan aikaan myös Tammiston ja Espoon myymälöissä asioivat pääsevät hyödyntämään virtuaalisuutta keittiöhaaveissaan!

Oman keittiösuunnitelman lisäksi virtuaalikeittiössä on mahdollista hahmottaa erimuotoisia keittiökokonaisuuksia valmiiksi mallintamissamme keittiöissä. Jos et vielä ole varma mikä tyyli omaan keittiöösi sopisi, voit virtuaalikeittiössä rauhassa kävellä aidon tuntuisessa keittiössä, ja kokeilla fyysisesti, ovatko kaivatut toiminnot sopivalla etäisyydellä toisistaan, ja miellyttävätkö värit.

Ota yhteyttä virtuaalikeittiömyymälöihimme varataksesi aikaa oman keittiösi suunnitteluun.

Myymälöidemme yhteystietoihin pääset tästä linkistä
Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.

Näin helpotamme unelmasi toteutumista

rahoitus

Rahoitus

Kätevät ja edulliset rahoitusratkaisumme helpottavat remontin maksamisessa. Tutustu!

asennus

Asennus-
palvelu

Saat mielenrauhan antamalla ammattilaistemme hoitaa asennustyöt. Kysy lisää myyjiltämme!

prosessi

Helppo
remontti

Katso kuinka helposti remontti sujuu vaihe vaiheelta!

Teemme yhteistyötä
tunnettujen valmistajien kanssa

Pikayhteydenotto
domus-logo

Haluatko suunnitella kalusteratkaisusi asiantuntijamme kanssa?

Kirjoita posti- ja puhelinnumerosi, niin soitamme Sinulle mahdollisimman pian.


Piilota