Virtuaalikeittiö by Domus

Virtuaalikeittiössä voit testata mm. värien vaikutusta keittiökokonaisuuteen vaihtamalla tasojen, kaappien ja seinäpintojen värejä ja materiaaleja. Virtuaalikeittiössä pääset testaamaan myös oikeassa koossa sinulle suunniteltua, tulevaa keittiötäsi. 

 

 

domus-virtuaalikeittio-3

Oma keittiösuunnitelmasi todeksi

Keittiön uusiminen on haaveiden täyttymys, ja keittiösuunnitelmaa hiotaan useaan kertaan. Mielessä saattaa olla selvä kuva unelmien keittiöstä, tai sitten ajatuksia on moneen hyvinkin erityyliseen keittiöön, mutta päätöksenteko on vaikeaa pelkkien mallipalojen ja kuvien avulla. Virtuaalikeittiö mahdollistaa kävelyn realistisessa koossa olevassa virtuaalitodellisuudessa, johon on jo asennettu suunnitelmiesi mukainen keittiö, haluamillasi pintamateriaaleilla. 

Todentuntuinen elämys

Domus hyödyntää virtuaalikeittiömaailmansa HTC Vive:n tekniikkaa. HTC Vive -lasit eivät ole olleet kauaa markkinoilla, joten näin todentuntuinen elämys on monelle vielä uutta. Ohjelmaa pyörittää raskas pelitietokone ja 3D-malleista on tehty virtuaalimaailma / käyttöliittymä pelimoottorin päälle, samoin kuin tietokonepelejä tehdessä. Laitteet mukautuvat käyttäjän liikkeisiin ja näin voidaan luoda todentuntuisia kokemuksia. Läsnäolon kokemusta on vaikea selittää sanoin, mutta aivot reagoivat VR-kokemukseen kuin tilanne olisi aito. Domuksen virtuaalikeittiössä et vain katsele tilaa ulkopuolelta, vaan voit aidosti kävellä keittiön sisällä, kuten oikeassa keittiössä.

domus-virtuaalikeittio-6
domus-virtuaalikeittio-4

Missä?

Tällä hetkellä virtuaalikeittiötä on mahdollista kokeilla Lahden myymälässämme. Vuoden 2017 aikana laajennamme virtuaalikeittiön myös pääkaupunkiseudulle, sekä Turkuun. 

Oman keittiösuunnitelman lisäksi virtuaalikeittiössä on mahdollista liikkua Muoto by Domus -mallistomme neljässä eri muotoisessa keittiössä, vaihtaa pintamateriaaleja, ja avata kaappeja. Jos et vielä ole varma mikä tyyli omaan keittiöösi sopisi, voit virtuaalikeittiössä rauhassa leikitellä erilaisilla materiaalivaihtoehdoilla.

Ota yhteyttä Lahden myyjiimme varataksesi aikaa oman keittiösi suunnitteluun.

Lahden myymälän yhteystiedot

Muoto by Domus

Muoto on luotu toteuttamaan käyttäjänsä persoonallisuutta. Innovatiivisen listaratkaisun ansiosta saat nyt lähes minkä tahansa ovivaihtoehtomme vedikkeettömänä. Tule ihastumaan Muoto by Domus -keittiömalleihimme virtuaalikeittiössä!

Ota ensiaskel unelmaasi

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Ota yhteyttä ja varaa täysin maksuton suunnitteluaika. Suunnitteluajan varaaminen ei sido sinua mihinkään.

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.

Näin helpotamme unelmasi toteutumista

rahoitus

Rahoitus

Kätevät ja edulliset rahoitusratkaisumme helpottavat remontin maksamisessa. Tutustu!

asennus

Asennus-
palvelu

Saat mielenrauhan antamalla ammattilaistemme hoitaa asennustyöt. Kysy lisää myyjiltämme!

prosessi

Helppo
remontti

Katso kuinka helposti remontti sujuu vaihe vaiheelta!

Teemme yhteistyötä
tunnettujen valmistajien kanssa

Pikayhteydenotto
domus-logo

Haluatko suunnitella kalusteratkaisusi asiantuntijamme kanssa?

Kirjoita posti- ja puhelinnumerosi, niin soitamme Sinulle mahdollisimman pian.


Piilota