Kylpyhuoneet
arjen
pärskeisiin

Meillä on avainlippu

Domuksen kylpyhuonemallistossa yhdistyvät käytännöllisyys ja tyylikkyys. Kaikki mallistomme tuotteet on suunniteltu pohjoismaiseen makuun sopiviksi ja valmistettu kestävistä materiaaleista. Voit käyttää wc, kypyhuone- ja kodinhoitotiloissa täysin samoja ovi- ja tasomateriaaleja, kuin keittiössäkin. Kaikki kylpyhuonekalusteemme valmistetaan tilauksesta mittojesi mukaan tehtaallamme Korialla. Jokaisen asiakkaan kaluste voidaan siis tehdä millimetrin välein menevällä mitoituksella, ja ottaa hyötykäyttöön koko käytettävissä oleva tila. Meillä ei ole valmiita kokonaisuuksia, joita ostaa suoraan hyllystä, vaan suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana!

Kylpyhuonemallistomme

Alta löydät esimerkkejä kylyphuonekalusteistamme. Jokaiseen mallistoon on saatavilla useita eri ovikuoseja, ja tasojen värit on valittavissa oman mieltymyksen mukaan. Käy lähimmässä Domus-myymälässä tai varaa suunnitteluaika, niin suunnitellaan juuri teidän näköinen kokonaisuus!

Aika

Aika on hienostunut valinta, joka henkii modernia maalaistunnelmaa. Kauniit koristelistat ja luonnonläheiset sävyt luovat kodikkuutta.

Line-kylpyhuone

Line

Line tuo luonnetta ja linjakkuutta kylpyhuoneeseesi. Teräksinen vedinlista toimii huomion kiinnittäjänä ja helpottaa arkea. Lineen on valittavissa useita eri sävyjä.

Domus - Matta Kylpyhuone

Matta

Matta on pelkistetyn tyylikäs, skandinaaviseen makuun sopiva kylpyhuone. Hillitty Matta sopii kaikenlaisiin koteihin, joissa käytettävyys menee koristeellisuuden edelle.

Pinta

Pinta on kaunis ja käytännöllinen valinta moderniin kylpyhuoneeseen. Helppohoitoisuus ja tyyli kulkevat käsi kädessä.

domus_villa_kph_valkoinen_nhd

Runo

Runo tuo lämmön ja kodikkuuden kylpyhuoneeseesi. Valitse lempivärisi ja toteuta haaveidesi tyyli.

Soolo

Soolo on moderni ja linjakas kylpyhuonemallisto. Kattava värivalikoima mahdollistaa yksilölliset valinnat.

Taika

Taika tuo kylpyhuonetilaan huonekalumaista tyylikkyyttä. Kylpyhuone nivoutuu osaksi kotisi ilmettä.

Teema Akaasia

Teema

Teema puhuu persoonallisen ilmeen puolesta. Siinä yhdistyvät avarat pinnat, valitsemasi vetimet ja korkealuokkainen käytettävyys.

Vetro Raita

Vetro

Vetron minimalistiset kylpyhuonekalusteet sopivat vaativaankin makuun. Alumiinikehyksinen ovi tuo ilmeeseen voimaa.

Monipuolinen kylpyhuone-mallistomme

Moderni ja selkeä? Klassisen kaunis? Trendikkäästi persoonallinen? Domuksen kylpyhuonemallistosta löydät varmasti tyyliisi sopivan mallin. Suunnittelijamme pitävät huolen siitä, että ulkonäön lisäksi kylpyhuoneen käytettävyys palvelee arkeasi.

Arki by Domus

Domuksen tehtävänä on tehdä suomalaisten arjesta helpompaa ja mukavampaa. Haluamme tehdä kylpyhuoneita, jotka palvelevat oikean elämän tarpeita ja toimivat kaikissa arjen tilanteissa. Paljon on kiinni harkituista, käytännön kannalta ajatelluista yksityiskohdista. 

Domus MAX -järjestelmä

Domus MAX -laatikkojärjestelmä tuo jopa 30 prosenttia lisää säilytystilaa. Domus MAX tarjoaa maksimaalisen korkeuden, syvyyden ja tilavuuden.

MAX-kokoiset seinäkaapit

Domus MAX -ratkaisu ei rajoitu vain alakaappeihin. Seinäkaapit ovat 35 cm syviä, jolloin saadaan lisää tilaa käyttöön.

Kantavat laatikot

Domuksen laatikostojen kantavuus on jopa 60 kg. Voit siis säilyttää laatikossa lähes mitä tahansa vähän painavampaakin tavaraa. 

Fiksut lokerikot

Sekä standardimittaisiin että MAX-kokoisiin laatikostoihin on saatavilla runsaasti erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja lokerikkoja. Ne tekevät tilankäytöstä tehokasta ja pitävät kaiken järjestyksessä.

Tilavat allaslaatikostot

Domuksen allaslaatikostojärjestelmä maksimoi altaan alla olevan tilan. Voit siis hyödyntää ylemmän ja alemman laatikon parhaalla mahdollisella tavalla ilman, että tilaa menee hukkaan.

100 % avautuvat laatikot

Domus-kylpyhuoneessa laatikot avautuvat koko mitaltaan. Vaimennetut laatikot liukuvat kevyesti ja sulkeutuvat äänettömästi.

Meillä on avainlippu 1

Näin helpotamme unelmasi toteutumista

Domus Rahoitus

Rahoitus

Kätevät ja edulliset rahoitusratkaisumme helpottavat remontin maksamisessa. Tutustu!

prosessi

Helppo
remontti

Katso kuinka helposti remontti sujuu vaihe vaiheelta!

asennus

Asennus-
palvelu

Saat mielenrauhan antamalla ammattilaistemme hoitaa asennustyöt. Kysy lisää myyjiltämme!

Käytännöllinen

Kylpyhuoneen todellinen arvo mitataan sillä, miten se toimii arjessa. Me haluamme, että kylpyhuoneesi on paitsi hyvännäköinen myös  laadukas, kestävä ja käytännöllinen viimeistä yksityiskohtaa myöden. Kylpyhuoneen tulee palvella käyttäjiään arjen kaikissa pärskeissä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kotimainen

Domus on lähtenyt liikkeelle yhden miehen unelmasta ja kehittynyt yli 70 vuodessa suomalaisen kalustevalmistuksen suunnannäyttäjäksi. Kaikki kylpyhuonekalusteemme valmistetaan kotimaisin voimin tehtaallamme Kouvolan Korialla. Voit siis luottaa laatuumme sekä siihen, että tunnemme suomalaisen arjen tarpeet.

Vaivaton

Tavoitteenamme on tehdä uuden kylpyhuoneen hankkimisesta sinulle niin helppoa kuin mahdollista. Olemmekin ajatelleet kylpyhuoneprojektin kokonaan sinun lähtökohdistasi: suunnittelusta ostoon ja kalusteiden toimituksesta asentamiseen. Tarvittaessa saat uuden kylpyhuoneesi myös avaimet käteen -ratkaisuna. 

Teemme yhteistyötä
tunnettujen valmistajien kanssa

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.