Näin sujuu kylpy-
huoneremontti

Uuden kylpyhuoneen hankkimisen ja oman näkemyksesi toteuttamisen tulee olla sinulle niin helppoa kuin mahdollista. Tämä on lähtökohtamme kylpyhuoneprojektille aina suunnittelusta ostoon ja kalusteiden toimituksesta asentamiseen – tarvittaessa saat kaiken myös avaimet käteen -ratkaisuna.

Vaihe 1.

Kylpyhuonesuunnitelman laadinta

Ammattitaitoinen suunnittelijamme tulee tekemään suunnitelman kotiisi maksutta. Hän kartoittaa tarpeesi ja budjettisi sekä luo millimetrin tarkan suunnitelman unelmakylpyhuoneestasi. Maksuton suunnitelma ei sido sinua mihinkään.

Vaihe 2.

Yksityiskohdista sopiminen

Sovimme kanssasi toimitusajankohdasta sekä halutessasi myös asennuspalvelusta ja rahoituksesta. Uusien mittatilattujen kalusteidesi valmistus tehtaallamme alkaa.

Vaihe 3.

Aikataulun laatiminen

Teemme kanssasi pitävän remonttiaikataulun ja hoidamme puolestasi siihen liittyvät lupa-asiat. Suoritamme halutessasi purkutyöt ja vanhan kylpyhuoneen kierrätyksen.

Vaihe 4.

Kalusteiden toimitus

Kalusteet pakataan huolellisesti tehtaallamme sisätiloissa säältä suojattuna. Kattavan vakuutuksen ansiosta toimitus lastaamisineen, kuljetuksineen ja purkuineen on sinulle täysin riskitön. Sovimme kanssasi toimituspäivämäärän ja -kellonajan hyvissä ajoin etukäteen.

Vaihe 5.

Kylpyhuoneen asennus

Sopimusasentajamme asentavat kylpyhuoneesi takuutyönä, kauttamme saat myös putki- ja sähkötyöt. Asennuksen jälkeen viimeistelemme sisustustyöt ja suoritamme loppusiivouksen sekä -tarkastuksen. Teemme asennuksesta erittelyn: olet oikeutettu asennustyöstä 50 % kotitalousvähennykseen suoraan verotuksessasi. Maksimivähennys vuodessa on 2400 €/henkilö, puolisoilta yhteensä 4800 € (omavastuu 100 €).

Kylpyhuoneet_Hero
Vaihe 6.

Takuu

Takuumme kattaa sekä kalusteet että kauttamme hoidetut asennustyöt. Kalusteiden ja asennustöiden takuuaika on kaksi vuotta.

Tämän lisäksi myönnämme kalusteisiin sisältyville mekanismeille 10 vuoden sekä laatikoille ja saranoille 30 vuoden toimintatakuun.

Siksi Domus

Domus valmistaa suomalaisiin koteihin sopivia kalusteita millilleen mittojen mukaan. Olemme tehneet sinulle suunnittelu-, osto- ja asennusprosessin mahdollisimman helpoksi. Halutessasi voit hankkia meiltä myös koko kodin kalusteet yhteen sointuvassa sävyssä.

Asennuspalvelu

Sopimusasentajamme ovat Domuksen sertifioimia ammattilaisia, joiden työlle myönnämme kahden vuoden takuun. Asentajillamme on rautainen kokemus, joten uudet kalusteesi asennetaan nopeasti ja sujuvasti. Asentajamme ovat käyntikorttimme, joten he pitävät huolen siitä, että työnjälki on siistiä ja loppusiivous suoritetaan huolellisesti.

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.