Saumatonta yhteistyötä

Projektipuolella palveluksessasi ovat omat ammattilaisemme yhteyshenkilöistä asentajiin. Meille on kunnia-asia, että asiakkaanamme saat mitä tilaat ja sovittujen aikataulujen mukaisesti. Tuomme käyttöösi lähes 70-vuotisen kokemuksemme ja ammattitaitomme.

Arkkitehdit ja suunnittelijat

Pystymme toteuttamaan niin perinteiset ratkaisut kuin erikoisemmat räätälöidyt ratkaisut. Tiedämme, että kaiken on osuttava maaliin: laadun, tyylin, käytettävyyden ja asiantuntemuksen – sujuvaa yhteistyötä unohtamatta. Kaikki kalusteemme suunnitellaan ja valmistetaan Kouvolan Korian kalustetehtaalla pitkien perinteiden tuomalla kokemuksella.

Talotehtaat

Tarjoamme sekä toimivia perusratkaisuja että yksilöllisyyttä antavia personointimahdollisuuksia. Ammattitaitoinen ja joustava palvelu on meille itsestäänselvyys. Vastaamme tarjouspyyntöihin nopeasti, ratkaisemme mahdolliset haasteet pitkän kokemuksemme turvin ja pidämme aikataulut aina kasassa.

Taloyhtiöt

Hoidamme taloyhtiöiden remontit asiantuntemuksella alusta loppuun saakka aikataulujen mukaan. Laatumme on takuuvarmaa, sillä kaikki kalusteemme suunnitellaan ja valmistetaan kotimaisin voimin Kouvolan Korian kalustetehtaallamme. Olemme luotettava kumppani, jonka kanssa yhteistyö pelaa.

Rakennusliikkeet ja urakoitsijat

Ammattilaisemme toteuttavat niin vaativat korjausrakennusprojektit kuin modernien vaatimusten mukaiset uudisrakennusprojektit sekä räätälöitävät erikoistuoteratkaisut. Suoritamme toimitukset ja asennukset sovittujen aikataulujen mukaan.

Saumatonta yhteistyötä

Ota yhteyttä projektimyyntiimme!

Haluatko kuulla lisää Domuksen ratkaisuista ja joustavasta tavasta toimia? Projektimyyntimme kertoo mielellään lisää.

Riitta Vuolle

Projektimyynti
Kalustemyynti
+358 (0)40 3045402
riitta.vuolle@domus.fi

Periksiantamaton tiimipelaaja, joka ottaa vastuun koko projektin kulusta, ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen tähdäten.

Kysy verkkoneuvottelumahdollisuutta

Verkkoneuvottelu

Kysy myös Skype-neuvottelu mahdollisuutta oman alueesi myyjältä!

Domus Ikkunat ja ovet on nyt

Domlux

Domlux Ikkunoiden ja ovien projektimyynnin yhteystiedot löydät täältä!