Työnseisaus 3.10.

01.10.2018

TIEDOTE ASIAKKAILLEMME TYÖNSEISAUKSESTA

Teollisuusliitto, Palvelualojen ammattiliitto PAM, ammattiliitto Pro ja Sähköliitto, sekä Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL järjestävät keskiviikkona 3.10.2018 työnseisauksen. Kyseessä on poliittinen työtaistelutoimenpide, jolla vastustetaan hallituksen valmistelemia työsopimuslain heikennyksiä. Teollisuusliiton lakko koskee noin 150 toimipistettä liiton toimialoilla ympäri maata. Työnseisauksen piirissä on noin 22 000 työntekijää.

Työnseisauksen piiriin kuuluu myös Domus Yhtiöt Oy:n Loimaan ja Korian pisteet. Työnseisauksen piirissä ovat keskiviikon 3.10. kello 00.00 ja torstain 4.10. kello 00.00 välisenä aikana alkavat kaikki työvuorot.

Domus Yhtiöt Oy:llä ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa lakon aiheuttamiin vaikutuksiin tehtaidemme tuotannossa, logistiikassa, sekä asiakaspalvelussa. Työnseisaus tarkoittaa asiakkaillemme viivästyksiä reklamaatioiden käsittelyihin, asiakaspalveluun, toimituksiin ja asennuksiin. Lakon lopullisista vaikutuksista tiedämme työnseisauksen päätyttyä.

Lisätietoa työnseisauksesta, esim: https://www.proliitto.fi/tyonseisaus

Domus Yhtiöt Oy

Tule inspiroitumaan

Löydä sinua lähin Domus-myymälä

Kauniit kotimaiset Domus-keittiöt ja muut kalusteet saat Domus-myymälöistämme sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.